AthleTiKs

AthleTiKs on Tietokillan urheiluseura, joka ottaa osaa liikunnallisiin rientoihin ja taistelee irvi hampaassa kunniasta ja menestyksestä sekä pitää hieman hauskaakin siinä sivussa. Joukkueen jäsenet koostuvat pääasiassa tietokiltalaisista, mutta joukkueen sinistä nuttua on kantanut myös moni vieraileva tähti.

Seura pyrkii harrastamaan mahdollisimman monipuolisesti eri lajeja. Toiminnan rungon muodostavat Unisportin järjestämät puulaakisarjat, joihin AthleTiKs osallistuu aktiivisesti, sekä killan omat vakiovuorot. Jos haluat aloittaa jonkin uuden lajin harrastamisen, tai olet jo vanha konkari, olet tervetullut joukkoomme!

AthleTiKs on ottanut sarjoista osaa futsaliin ja koripalloon. Pelipaikkana pääosassa sarjoista toimii Otahalli. Tarkemmat tiedot kannattaa tarkistaa Unisportin kotisivuilta.

Aina on mukava kokeilla uusia lajeja, ja pyrimmekin toteuttamaan kiltalaisten iloksi erilaisia excursioita uusien lajien pariin. Jos haluaisit kokeilla uutta lajia, mutta et uskalla yksin, ehdota lajia AthleTiKsille. Yhteyshenkilöinä toimivat killan viralliset toimihenkilöt Dynamiitti ja/tai Dynamiina, jotka vastaavat killan liikunnallisesta toiminnasta.

Liity AthleTiKsin Telegram ryhmään!