Raskaat opinnot vaativat vastapainoksi runsaasti monipuolisia huveja. Tähän kilta vastaa järjestämällä monenlaisia tapahtumia kuten excursioita niin yrityksiin kuin ulkomaille asti, sitsejä, saunailtoja, liikuntatapahtumia, lettukestejä, maisteluiltoja ja vaikka mitä muuta. Tästä laajasta tapahtumakirjosta löytyy varmasti jokaiselle jotain mielenkiintoista aktiviteettia. Lisätietoa erilaisista tapahtumatyypeistä löydät Tapahtumakuvaukset-sivulta sekä itse tapahtumat täältä.

Urheilusta vastaa killan oma urheiluseura, AthleTiKs. Seuran sinipaitaiset pelaajat osallistuvat muun muassa Otaniemen futsal- ja koripallosarjoihin.

Säännöllisen epätasaisesti ilmestyvä Alkorytmi toimii killan virallisena lehtenä. Lehden artikkelien kirjosta löytyy niin silminnäkijäraportteja excursiosta kuin ruuanlaittovinkkejäkin.

Luultavasti yleisin vapaa-ajan rentoutumispaikka on kuitenkin kiltahuone. Tässä killan ikiomassa ja kotoisassa tilassa viettää moni tietotekniikan opiskelija luentotaukonsa kampusalueella ollessaan. Kiltahuone tarjoaa monia palveluja killan jäsenille, lisää niistä voi lukea Kiltahuone-sivulta.