Kiltahuone, tuttavallisemmin Kiltis, on kaikkien tietotekniikan opiskelijoiden käyttöön tarkoitettu levähdys- ja oleskelupaikka, josta löytyvät niin televisio, juoma-automaatit, hyvinvarusteltu keittiö, pelipäätteitä kuin bridgeseuraakin. Kiltiksen ja kiltahuoneen keittiön varustuksesta tarkemmin alempana.

Kiltahuoneelle tilataan useita lehtiä ja sohvilla on tilaa rentoutua kiltalaisten seurassa harkkatöiden vääntämisen lomassa. Kiltahuone sijaitsee 24h-työasemaluokan, Paniikin, vieressä ja sillä on sama sisäänkäynti kuin Paniikilla.

Kiltahuoneelta löytyy killan hallituksen hallituskoppi, jossa hallituksen jäsenen läsnäollessa voi mm. hankkia haalarimerkkejä, präniköitä vuosijuhlavarustukseen ja jopa kokonaiset haalarit.

Kiltahuoneesta huolehtii erillinen toimihenkilö tai useampi, kiltahuonevastaava. Kiltahuonevastaava huolehtii mm. kiltiksen tavarahankinnoista, ja ehdotuksia voi lähettää vaikka meilitse nykyiselle kiltahuonevastaavalle.

Kiltahuoneen viihtyisyys on kaikkien yhteinen asia, eikä kiltahuonevastaavaan toimenkuvaan kuulu muiden ihmisten jälkien siivoilu. Huolehdithan siis omalta osaltasi kiltiksen viihtyisyydestä ja siivoat jälkesi!