Voit hankkia myynnissä olevia kiltatuotteita ottamalla yhteyttä killan hallitukseen. Parhaiten tässä yhteydessä tämä onnistuu päivystysaikoina kiltahuoneella. Lisäksi hallituksen jäseniä löytyy hyvinkin usein kiltahuoneen lähistöltä, joten rohkeasti kysymällä yleensä saa hallituslaisen kiinni ja pääsee hankkimaan ainutlaatuisia kiltatuotteita.

Vuosien mittaan killalle on kertynyt erilaisia merkkejä niin arvomerkeiksi kuin myyntiinkin. Lisäksi innokkaiden kiltalaisten aloitteesta on järjestetty yhteistilauksia muille tuotteille.

Haalarit á 20€

Tietokillan haalarit. Tuikitarpeellinen yleisasu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kuvassa blankosta haalarista personalisoitu versio.

Haalarimerkit á 2€

HUOM! Merkkien saatavuus vaihtelee, tarkista nykyinen tilanne hallitukselta kiltiksen päivystysaikoina.

TiK-vaatemallisto

Kiltakalsareita (á 7€) hankittiin kiltalaisten jokapäiväiseksi asusteeksi jopa kahteen kertaan.

Kiltakravatteja (á 25€) ostettiin kiltalaisten iloksi 2012 suurella yhteistilauksella ja varastoon jäi muutama ylimääräinenkin joita kannattaa hankkia ennenkuin ne loppuvat!

Arvomerkit

Vasemmalla kaksi versiota pronssisesta pränikästä (á 15€), jonka kaikki kiltalaiset voivat hankkia ja käyttää akateemisena kunniamerkkinä. Oikealla on kultainen pränikkä (á 15€), jota vain hallituksen entiset ja nykyiset jäsenet saavat käyttää.

ProTiK on killan korkein arvomerkki, jota jaetaan 0-4 kappaletta killan vuosijuhlassa, Muistinnollauksessa.