Tech Night

Tietokilta järjestää nelisen kertaa vuodessa meetup-tyylisen saunaillan, joihin opiskelijamme kerääntyvät kuuntelemaan mielenkiintoisia esityksiä toisiltaan sekä erinäisiltä yrityksiltä.

Tuxera Tech Night

Formaatti

Viime aikoina Tech Nightit ovat sisältäneet joko kahdesta kolmeen puolen tunnin esitystä, löyhästi yhteen teemaan liittyen, tai yhden koko illan kestävän workshop tyylisen illan. Puhujina on ollut yleisesti sekä killan opiskelijoita, että sponsoroivien firmojen työntekijöitä.

Tauolla on osallistujille ollut tarjolla ruokaa sekä juomaa ja esitysten jälkeen on varattuna reilusti aikaa saunomiselle sekä vapaalle keskustelulle.

Vanhoja tapahtumia

Aiempina vuosina esitysten aiheet ovat vaihdelleet opiskelijoiden mielenkiintoisten projektien esittelystä aina ohjelmistojen suunnittelun sudenkuoppien ja funktionaalisen ohjelmoinnin esittelyyn, sekä johdatukseen nykypäivän pilvipalveluteknologioihin. Yhteisenä tekijänä on ollut pyrkimys tuoda esille tietotekniikan opiskelijoita kiinnostavia aiheita.

Illoissa on ollut tarkoituksena tiedon jakaminen ja rento illanvietto, mutta formaatti on vaihdellut vuosien varrella. Olemmekin joustavia järjestelyiden suhteen ja kokeilemme mielellämme uusia ideoita, joten haluamme kuulla myös mitä erityistä teillä olisi annettavana.

Opiskelijoiden oma pelimoottoriprojekti esittelyssä

Ota yhteyttä

Tech Nightit ovat hyvä tapa sekä päästä keskustelemaan suoraan jäsenistön kanssaettä esitellä yrityksen teknistä osaamista.

Jos Tech Nightin järjestäminen yhdessä kiltamme kanssa kuulostaa kiinnostavalta, ottakaa yhteyttä yrityssuhdevastaavaan niin kerromme mielellämme aiheesta lisää!