Fuksipisteet

Fuksipisteet ovat teekkarikulttuuriin tutustumisen mittari, jota käytetään teekkari-arvonimen ja teekkarilakin myöntämisessä. Fuksipisteitä käytetään yleisesti Otaniemen killoissa motivoimaan fukseja tutustumaan monimuotoiseen teekkarikulttuuriin ja kokeilemaan avoimin mielin uusia asioita.

Tietokillassa fuksipisteitä kerätään pääkaupunkiseudun liikenteen matkakorttia muistuttavaan korttiin, jonka mukaan tulevat suojaavat kannet killan logolla varustettuna. Pisteitä teekkari-arvonimeen vaaditaan Tietokillassa 21, joka saattaa määränä kuulostaa korkealta, mutta sen saavuttamiseen ei vaadita kummoisia ponnisteluja. Itse asiassa, hengailemalla syksyn ensimmäisinä päivinä killan järjestämän mukavan yhteistoiminnan merkeissä on mahdollista kerätä helposti ensimmäiset 5 pistettä kasaan. Pisteitä myönnetään muun muassa killan, ylioppilaskunnan ja alayhdistysten erilaisiin tapahtumiin osallistumisesta, työharjoittelusta killan tapahtumissa ja oikeastaan noin yleisesti teekkarihenkisestä hauskanpitämisestä.

Oman fuksipistekorttisi saat syksyn ensimmäisien päivien aikana tutustumisillassa, jossa pääset tutustumaan kortin sisällön lisäksi muihin Tietokillan fukseihin. Siitä eteenpäin korttia kannattaa pitää mukana ja samalla myös lukaista se ainakin kerran läpi, jotta tiedät mistä kaikesta niitä pisteitä myönnetään. (vihje: lähes kaikesta)