Telegram

Mikä se on?

Telegram on kuin WhatsApp, mutta parempi. Se toimii kaikilla laitteilla, on nopeampi, sisältää kaikki WhatsAppin ominaisuudet sekä paljon muuta! Otaniemessä sitä käytetään todella paljon. Telegramin käyttäminen on täysin vapaaehtoista, mutta saatat jäädä paljosta paitsi jos et siihen tutustu.

Mistä saan sen?

Osoitteesta https://telegram.org/ voit ladata Telegramin melkein mille tahansa laitteelle. Mikäli et omista älypuhelinta tai muuta nykyajan härpäkettä, ei hätää - Telegram toimii myös pelkkänä nettisivuna osoitteessa https://web.telegram.org/. Rekisteröi puhelinnumerosi Telegramiin seuraamalla ohjeita ja olet lähes valmis!

Latasin sen, mitä teen sillä?

Liity ensiksi ryhmään TiK Fuksit 2023 klikkaamalla tätä linkkiä. Linkki pitää avata joko samalla selaimella, jossa on web.telegram.org auki tai kännykällä, johon on asennettu Telegram.

TiK Fuksit 2023 on tarkoitettu juuri uusille opiskelijoille ja siellä voit keskustella mistä tahansa muiden uusien opiskelijoiden sekä sinun ISOhenkilöidesi kanssa.

On myös suositeltavaa liittyä Fuksitiedotuskanavalle, Tietokillan viralliseen Telegram-ryhmään sekä Tietokillan tiedotuskanavalle.

Mistä saan lisätietoa?

Telegramin sivuilta osoitteesta https://telegram.org/ löydät varmasti kaiken tarvitsemasi tiedon. Lisäksi lisätietoja sen käyttämisestä voi kysyä fuksikapteenilta ja muilta kiltalaisilta. Sen käyttämisen oppii kyllä nopeasti!